Tuesday, May 3, 2011

kecelaruan identiti?

bosanlah.....

mama asik dengan kertas tebal tu jek..

abang aly tido


panas - panas ni dapat minum sirap mesti syiok!


eh .. eh... adalah


hmmm...


sedap.. sedap..


sllllruuppp...

~COKI!!!!!!!!! ya Allah bertuah punya budak.. ade ke patut minum sirap mama dalam cawan tu!



"ehehehe.. ampun ma.. sirap tu sedapla..
tak tahan godaan sirap yang sedap tu..
air masak yang selalu mama bagi tu takde rasa"

*****coki*****


~bertuah betul budak ni.. selalu macam tu, buat muka tak bersalah ceroboh cawan mama dengan abah sebab nak minum sirap. kalau air oren tak mau pulak


11 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

eeee....comei^^ cik bunga dpt mmg kene pelok jugak tu kangggg. uhuh~


Nak hadiah tuttttt dari Cik Bunga??? kui..kui..kui

maza said...

Wakakakaka.....

bijak sungguh sicomel itew.. hahahhaa

betul2 manja tu weiii

Suara Kalbu said...

Coki ... terubat rindu ibu tengok kamu. Makin comel dan jangan makin nakal ye sayang ...

~mrs azmi~ said...

@cintabunga: tq cik bunga^_^

@maza: agaknya dia dok tgk orang minum dalam cawan dia pun nak test jugak.. sekali sedap pulak!

baik coki baik aly, dua2 terrlebey manja sudah

@Suara Kalbu: kecik2 nakal ni takpela ibu.. sok dah besar, dah malas mama pulak rindu nak tgk dia nakal2

julietchun said...

oren masam,kata coki :P

DrSinga said...

kalau tak nampak Coki minum...

mungkin akan ...'perghhh..kenapa tetiba sedaaap sangat sirap ni...'

HEMY said...

cam best gak ek beli utk kucing apa ke nama yg last picture tu..hehehe..nice

Kujie said...

tapi ada le juga suara dia..ek sana ik sini...

kura2 kak jie tu dah pandai minta makan disuap..panjang je leher kalau lapar...

kehkeh

~mrs azmi~ said...

@julietchun: ^_^

@DrSinga: kadang2 kalau tak dapat dalam cawan rela dia jilat luar jag! haha

@HEMY: itu namanya cat tree.. buat sendiri tuuuu

@Kujie: wah kura2 kak jie pun dah pandai bermanja rupanya hihi

gadisBunga said...

pastu cawan ada rasa coki coki tak? heheh~

~mrs azmi~ said...

@gB: errr.... kene tanya en azmi sebab dia yang terrrguna cawan tu lepas coki minum

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"