Tuesday, May 10, 2011

mencari simpati?

kesian saya

takde tempat dah dalam rumah

takpela mama...

aly duduk sini je...

v

v

v

v










walaupun dalam longkang, saya tetap boleh tidur nyenyak....



~aly!!!!!! sapa suruh tido dalam longkang?? budak ni kan.. punyela luas dalam rumah ni, dalam longkang jugakla dia tidur.. karang orang lalu lalang depan rumah ingat mama dera anak!
masuk sekarang!!



aiseh.. mama ni.... baru nak feeling2


9 comments:

maza said...

uiks.. kawannya si ally yg itew mana?

huhuhu

dangarumbia said...

Err.... kak tie dulu masa kecik-kecik suka jugak duduk dalam longkang... macam nyaman je rasa, ekekeke....

bujal X said...

gomuk~~pinjam ble?he~~

Kujie said...

suburnya kebun..hihihi

~mrs azmi~ said...

@maza: yang satu lagi tak heran nak duk dalam longkang tu.. dia lagi minat dengan semak samun yang ada depan rumah tuuu

@dangarumbia: patutla aly suke beno duduk dalam tu

@bujal X: sila sediakan yuran pinjaman dulu ya.. haha

@kujie: errr :blushing:
dok bising kat en azmi suruh potong asik ngelat je dia

Mr PenyuBiru said...

cam merajuk jer tu sampai tidur dlm longkang.hehe

maza said...

salam mrs. azmi...

ada sihat ke? dah lama tak nampak kat GKKJ yg itew.. huhuhu

~mrs azmi~ said...

@Mrpenyubiru: tu yang geram tu... orang lalu lalang ingat kena dera tak bagi masuk rumah.. merajuk tidur dalam longkang

@maza: ada lompat sana sini, baca sikit2 sana sini.. tapi tak tinggal jejak.. maaf ya. lepas exam bolehla hidupku kembali seperti sediakala

DrSinga said...

meh balik rumah Singa meh......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"