Tuesday, May 24, 2011

berlari berkejaran

sejak - sejak dah dapat keluar ni... kemain lagi kul 6 pagi dah sibuk kejutkan mama! selagi kita tak bangun dan bergerak dari katil tu... selagi tula dia tak berganjak, biasanya 10 minit sebelum kami keluar rumah bagi budak2 ni keluar dulu.. bukan jauh pun setakat dalam pagar rumah je

kemain seronok le coki dengan aly dan itula rutinnya setiap hari.





waktu lalang tinggi lagiiiiii budak2 ni seronok, pakat main nyorok2 celah2 lalang. sengaja bagi signal kat mama suruh cepat bersihkan laman.. heheh

9 comments:

Suara Kalbu said...

Cokii..apasal sudah gemuk ? Makan banyak eh ? Hihihihihi

sya said...

hehe... sama je lalang depan umah kita ni... :D

patut la banyak kucing suka masuk dalam pagar umah ni... hehehe

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: coki memang makan banyak! tiap pagi dia yang bising mintak makan.. siap tolak bekas makanan suruh isikan.. haha

@sya: cepat sangat lalang tu tinggi! baru je potong tau.. (ayat tanak ngaku malas nak potong.. haha)

tinta hatiku said...

Waaa... dah montel dan comel la si coki neh...

julietchun said...

suburnya lalang itu :P

~mrs azmi~ said...

@tinta hatiku: plus nakaaaaaaaalllll sangat!

@julietchun: errr... skang dah pendek daaahhh heheh

Yunus Badawi said...

Tak luka2 ke badan coki dan aly main kat lalang tu?

Jgn mereka melepas kat situ sudahlah. Tambah subur lalang2 tu hehehe

Mr PenyuBiru said...

apa kata taruk kipas kat atas belakang kucing² tu, nanti bila main kat lalang tu,bleh potong lalang² tu seme.hehe

~mrs azmi~ said...

@YB: dorang dah ade natural furrrtector sebelum kulit.. jadi tak heranla dorang leh suka2 hati lari - lari dalam semak tu

@Mr Penyubiru: errr.. baterinya nak letak celah mana?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"