Wednesday, November 3, 2010

habuk

fuh..fuh...fuhhhhh!

tebal dah habuk yang bertempek dalam blog ni..

sawang2 sang labah labah elektronik lagila!!

redha jelah

kemas2 dulu...

buang sawang, sapu habuk... lap2 sikit..

baru boleh mula balik! sengihnampakgigi

-

-

-

maap ye

lebih lebih lak mood holiday
jelir

5 comments:

maza said...

aduhaiii.. eloklah tuk kemas apa2 yg patut sehh...
hahahha

Ku Tak Sempurna said...

hahahahahahaiiiyyycchuuuummm


.
.


soriii... kita alergik ngan habuk la :D

Mr PenyuBiru said...

tu kat tepi tu ade habuk skit tu.cepat bersihkan.hehe... selamat kembali berblogging. :p

en_me said...

xper, blog bukanla hakmilik kekalls.. kanns

DrSinga said...

aku sedung!!!


silap...
gatal hidung.....

aaaachummmmmmmmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"