Tuesday, November 9, 2010

kita kawan sampai mati kan?

last 2 week dapat lampu hijau dari suami, membujangkan diri bersama anak - anak dara melawat anak sedara baru... hihi.. bukan senang oh nak berhula - hula bersama kawan2 lama seperti zaman sekolah! maklum sajalah bila masing2 dah ada karier sendiri, dan dah mula ada family sendiri yang secara automatik membataskan masa utk kami selalu bejumpa....

sebelum puasa haritu salah seorang kawan saya ni bersalin, 2 minggu awal dari jangkaan tarikh bersalin dan disebabkan itu makcik2 ni sume tak sempatla nak datang melawat masa kat hospital sebab dah lari dari perancangan awal.

tau - tau jelah kalau dah ditangguh sekali terpaksala ditangguh sampai si ibu habis pntang dan baby balik semula ke putrajaya senyum

walaupun kat sekolah dulu kamceng habis, sekarang susah betul nak jumpa!! dan kami tak sangka kedatangan kami menjadi satu malapetaka utk kawan saya ni... kesian betul
bab2 malapetaka tu tamo citerlah sebab terlalu peribadi..

so layan lah gambar kami dengan baby

yang 2 belah kanan dah fully occupied... yang 2 sebelah kiri tu 2 - 2 masih single and available, ada sapa2 mau kenal?? ihikhik

sangat teringat zaman sekolah okeh... zaman nakal2 dulu... kami tak jahat, tapi orang asik cakap kami jahat!! otaila kunun...hahaha

baby nawwar sudah masuk geng makcik2


aunty lehh amik berkat nawwar, moga kita boleh cepat2 bagi adik kat nawwar oke?!

hihi... tuan blog mesti nak enterpreme jugak kannsgatai

sume jeles tgk gambar ni, sebab nawwar nampak sangat seronok! oh ye.. aunty ni single lagi taw! tengah pulun habiskan master kat usm penang

everyone enjoying moment holding precious nawwar including aunty faiz...
yang had ni pun single mingle lagi... senior engineer di infineon kulim. sepanjang kawan ngan dia ni belum pernah ade boifren pun lagi! isk...


bila tgk gambar2 ni terasa rindu korang sume...

3 comments:

maza said...

yg belum ada boyfriend tu boleh lah maza angkat tangan!

ahaks....
cabuttttttt

Mr PenyuBiru said...

seme pakat duk ambik berkat yer.. hehe

~mrs azmi~ said...

@maza: ada hati nak isi kuota ye maza!

@MrPenyubiru: hihi... syok cium babyla...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"