Friday, November 26, 2010

sama tapi tak serupa lor....

Satu petang,

sebab perlu menghadiri mesyuarat,

saya parking disebelah sebuah kereta yang sama spesis dengan kereta saya.. sama saiz dan dama warna malah cc nya juga serupa..

tapi bila saya perhatikan betul - betul ada sedikit perbezaan pada kereta tu!



tak pelik, cuma...

kereta kami sama, kenapa saya tak dapat pengecualian tu??

dengan adanya sticker tu tak kena saman ke ngan polis??

5 comments:

sya said...

pelik...
kenapa pulak ada pengecualian?
ke, kereta ni kepunyaan OKU?
tapi, OKU pun ada penumpang belakang juga kan?

maza said...

misteri nusantara!

hahahhaha

zino said...

jangan terpengaruh dengan sticker tu hehe

DrSinga said...

belakang tu ada seat ke tak?
ke...depa buang seat.. buat playpen kat situ..??

~mrs azmi~ said...

@sya: tula pasal.. confuse sungguh!! sebab segala2nya sama ngan kete saya
nak kata OKU takde pulak sticker OKU

@maza: sib baik petang, takla seram sangat! muahaha

@zino: hehe.. tak terpengaruh, cuma agak dengki sebab kete sendiri takde! hihi

@DrSinga: belakang still ada seat doc. tu yang ai sangat pelik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"