Friday, October 22, 2010

holiday mode.. HAPPY!!!

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

banyaknya keje minggu ni.......
sedihsedihsedihsedihsedih

tapi tetap terima kasih kat bos bos dan bos sebab bagi saya cuti next week. betapa mudahnye nak cuti, cakap je... "bos, sy nak cuti next week isnin sampai rabu boleh??"

and seperti biasa... cuti approve tanpa banyak soal... alhamdulillah

saya nak kemana??

alah saja nak berhanimun dengan suami di seberang... tempat yang boleh mentransfomkan seorang perempuan biasa menjadi makhluk yang gila shopping!! sengihnampakgigi

harap2nya saya takkan bertukar jadi makhluk itu... biasa biasa sudah....
jelirjelirjelir habislah duit laki aku!!! gatai

dan yang membuatkan saya double triple happy....

tengahari tadi, bos besar panggil masuk bilik dia siap jerit macam nak makan orang.... seriau betul dengar.. haish...

"kejap bos kejap " dalam hati dah membebel2 mencari kesalahan ape yang saya dah buat hari ni.. haih...

bila masuk je dalam bilik bos, dia hulur envelope

"nah, buat belanja g sana nanti..."

gila terkejut weh! rezeki yang langsung tak terduga.. maklum sajalah dengan keadaan syarikat yang sangat genting... dapat gaji on time pun dah cukup syukur

"alhamdulillah, thanx bos! boleh saya buat belanja g sana nanti"

celebratecelebratecelebratecelebratecelebrate

walaupun takla banyak mana.. tapi aku tetap happy gila golek2!

memang sayang bos bos dan boslah!!
lovelovelove saya belanja bos2 semua minum kat kedai mamak nanti yeminumminumminum

bolehla i bertukar jadi makhluk gila shopping kat sana nanti!
sengihnampakgigisengihnampakgigisengihnampakgigi

moga perjalanan kami selamat, dan selamat kembali semula ke bumi bertuah ini....doadoa

5 comments:

Lady of Leisure said...

huwaaa... syioknya.. nak gi holiday pastu dapat duit belanja lagi tuh.. nanti update ye.. :)

ckLah@xiiinam said...

Selamat berkembara...

maza said...

uwaaakkkk....
den gaklah sangkut kat rumah....sorg pun anak2 & org rumah tak mau jenjalan ujung minggu ni...huhuhu

Ku Tak Sempurna said...

alaaaaaaaaaaaaaa


..
.


nak ikuuuuuuuuuttt

;D

amnanif said...

bestnyeee!!
:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"