Thursday, November 11, 2010

bila lorong smartTAG 'kong'


.....kene pulak waktu puncak time orang nak g keje sighsigh

Kepada encik PLUS,

kalau boleh encik PLUS tolongla tambah lorong smartTAG satu lagi ye, sebab kebanyakan penduduk rawang ni bekerja di Kuala Lumpur dan sekarang pengguna smartTAG di tol rawang pun dah makin bertambah.

encik tengok sajalah apa jadi kalau lorong smartTAG yang 1 tu rosak....panjaaaaaaaaaaaaaaaaang Q jadinya... dapat pulak orang2 yang pakai smartTAG ni kebanyakkan dah tak reti nak Q.. ace sedap tekak je menyelit sighsigh

sekian...

18 comments:

HEMY said...

sudahnya ada smar tag yg patutnya privilege kena beratur gak kan...demmm

Yunus Badawi said...

Sokong penuh. PLUS dan semua pengendali lebuhraya patut menambah lorong Smart tag kerana semakin ramai yg gunakannya. Ada plaza tol yg takde lorong smart tag. Ingat org kat situ koman sangat ke? Kalau org kat situ tak ramai yg guna, org dari tempat lain spt KL ramai yg bila balik kampung nak gunakan smarttag wei.

Lady of Leisure said...

sabar2 hehe

maza said...

huhuhu.. mujur juga maza bermotor kecil.. masalah seperti ini dapat di atasi.. tapi kalau terkena tatkala berkereta, mahu juga hendak dihempas segala tol yg ada itu.. hahahha

en_me said...

negara dh maju kann.. sumer nk cepat.. uhuhu

~mrs azmi~ said...

@HEMY:dulu bolela kate privilege, skang ni tak dah sebab bende tu dah murah.. tapi setengahnye dah lupa psl etika beratur

@YB: betul!! tak yah jauh.. keluar kut tanjung malim pun dah takde smartTAG. padahal ramai yang keje upsi tu dok luar.. haih

@Lady: hehhe...

@maza: tau takpe.. bila kene macam ni rasa nak bom tol tu pun ada!

@en_me: itula pasal

DrSinga said...

pehal kalau smart tag pun kena beratur...!!
gerammm kan..

~mrs azmi~ said...

@DrSinga: dapat pulak yang kat depan selenga tak reti nak letak smart awal2.. dah nak sampai baru terhegeh2 nak carik!

Queen said...

bab tak nak beratur tu..kalau pakai tol bias atu pun rasa nak hempuk..tapi bukan hempuk tol..tapi pemandu kete2 besar menjalar yangtak reti beratur tu..cis..cis...

marah sungguh ni

~mrs azmi~ said...

@queenn: setuju!!

ummu said...

dugaan betul kan bila lorong smart tag cenggini

Tie said...

Kak tie ni dok ganu belum merasa lagi benda-benda gitu. Okay gak dok kat hulu ni.. :)

Cik Yam said...

hehe sy jarang kena lalu tol sbb saya tak pandai kete:P

~mrs azmi~ said...

@ummu: tula pasal.. tambah sakit hati lorong tu rosak time orang berpusu2 g keje

@tie: kalau ikutkan sy pun dok ulu kak tie.. cumenye pilihan tol yang ada cuma yang ini... huhu

@Cik Yam: hehe...

Anonymous said...

Merry Christmas and Happy New Year, may all your wishes come true!

Anonymous said...

I think you have a great page here… today was my first time coming here.. I just happened to find it doing a google search. anyway, good post.. I’ll be bookmarking this page for sure.

Anonymous said...

I really liked your article.

Anonymous said...

Favourite friends, when I take not asked for have anyone to alleviate, but life is such a ferocious attitude, that
suffer with to apply to in return help. I'm in a extremely touchy situation, petition Your friends, escape
they can, how much can. I choice be deeply thankful to You.
Perfect Money U 1557851 E 1512655 post: alexxx767@gmail.com
PayPal : alexxx767@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"