Wednesday, February 10, 2010

[[PANAS!]] montok dan gebunyeeeee!
















montok kannnns!sengihnampakgigi

9 comments:

xiiinam said...

Ya..ya...sangatlah montok nya...
Pakai botox kah?



He..he..

Lady of Leisure said...

hehe... yang tengah kene dukung tu dah besar mcm kambing dah hehehe...
tak leh imagine kalau my arri besar mcm tu hehehe..tapi comel sangat.. boleh wat bantal peluk...!

fndrocka said...

gilerlah hot..tak pakai baju tuuu...


jom lawaat konsert sepenuh jiwa

Mr PenyuBiru said...

wow! mmg montok & gebu. tergoda saya.hehe

~mrs azmi~ said...

@xiinam: dorang ni tak payah botox or vit c pon kite dah geram nak pelok2! hihi

@lady of leisure: aaah kanns! klu besar very de gebus! best nak pelok!

@fndrock: hahaha! hot n seksi gitew!

@mr Penyubiru: muahahahhaa!

Yunus Badawi said...

Mmg montok dan gebu. Ingatkan kucing awak tapi bila nampak muka minah salleh tu, laaaa

~mrs azmi~ said...

@YB: tak mampula nak bela kucing parsi.. maintenance tinggi! baru dapat yang gebu camni! heheh

amnani farhana adnan said...

chuppp, tu kucing ke beruang?
hehe, besa gileee.
takowt i nk pegang.
:O

~mrs azmi~ said...

@Amnani: wohoooo! besala best! senang nak pelok! hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"