Friday, February 5, 2010

"JAPLISH" tutorial

di malaysia kita ada MANGLISH kan? Jepun pun sama... thats what we called
"JAPLISH" (Japanese English)


jom layan!!


1. Very difficult to make up what it is about ?

www.FunAndFunOnly.net


2. Maybe in Japan, there are Males who are not 'Man'



www.FunAndFunOnly.net

3. Bring ur own tissue....I think


www.FunAndFunOnly.net


4. Cheese Fair or 'Afraid of Cheese'??

www.FunAndFunOnly.net

5. They can construct their own WATER.....


www.FunAndFunOnly.net

6. U jump on the Elevator = Jail ?


www.FunAndFunOnly.net

7. Japlish "L" is substituted with "R" ... and this is what happens!!!

www.FunAndFunOnly.net

8. They even have a room for this...

www.FunAndFunOnly.net

9. U will need a smoke after reading this...

www.FunAndFunOnly.net


10. The best so far....

www.FunAndFunOnly.net


**bila kesorangan di opis otak macam ade 'wire' putus! huhu

4 comments:

HEMY said...

ingatkan leh klik phrase2 tu tadi..hehe

Lady of Leisure said...

ekekeke

JMR said...

hahahahah...
english slang malay ok wat?

~mrs azmi~ said...

@HEMY: hehe saje je... wat kunun2

@JMR: dah sebati sangat kite ni dengan english slang malay

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"