Thursday, February 25, 2010

..dan jawapannye adalah........!!

cube korang teka...

ni ape??







tenang.....

.

.


.


.


.


tenang ye.....

.

.


.


.


.


itu cume......






Baby Panda!!!!








hep!!!!hep!!!

korang ingat ape????ihikhik

meh tgk overview growth of baby panda ni ye

**semua gara-gara layan PANDA MAN kat 8tv tiap2 malam...peace**

7 comments:

Lady of Leisure said...

hahahah... teka teki ni... ehem terkejut tadi...
:D

xiiinam said...

...salam Maulidur Rasul...

mamawana said...

Comei....kiut...miut...

sya said...

keh keh keh....
lawak, lawak....
pandai je mrs azmi ni... :P

~mrs azmi~ said...

@Lady of leisure: mende tuula yang suruh org teka arituu! sekali tak keluar pulak!! hihi

@xiinam:salam maulidurrasuljuga untuk ckLah dan keluarga!

@mamawana: hihihi

@sya: saje wat saspen org! ^_^

Kujie said...

hehehehe..........ko wat lawak maulidur rasul yg seksi rupenya :p

~mrs azmi~ said...

@kujie: hahahaha! kak jie pun kan?! kut ingatkan apela yang pening muntah2...^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"