Tuesday, February 2, 2010

Edisi siasat : bertudung tapi tidak berbaju.. ape kejadah nya ini?!!

apela nak jadi dengan dunia kita sekarang??hah



tanak cakap banyak... layan jelah gambar2 tu ye?





-







-


ketukmejeketukmejeketukmejeketukmejeketukmejeketukmejeketukmejeketukmejeketukmeje




-







-






-








jeng... jeng...jeng....








hikhik






























hihi. jangan marah ha......

larikkkkkkkk!!!!!

dish! dish!

adoi! sape ketuk kepala aku ni?

ala janganla marah...

comelkan aku kucing tu?? jelir

9 comments:

xiiinam said...

Nak komen luar topik boleh.....





Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...Tau lah kalau gitu. Ada bacang punya bau jugala kalau itu macam.

Kujie said...

comellllllllllllah..anak dara sapa tu?

~mrs azmi~ said...

@xiinam: reply luar topik jugak...hahaha



mmgla.. alahai keciknya dunia blog.. hikhik



@kujie: anak dara pinjam kat dari emel kak!! hihi

Yunus Badawi said...

Ingat kes minah tudung kena tangkap khalwat tak pakai baju. Potong steam betullah wakaka

Lady of Leisure said...

kesiannya kucing tu...
:)

kayteeze said...

Kak tie suka yang first !

Err.. ada tak yang boleh muat kepala kak tie ??

~mrs azmi~ said...

@YB: seeee! agak dah mesti ada yang otak kuningnak tgk yang bukan2.. hihi

@Lady of Leisure: ehehe tapi sportingkan dorg..

@Kayteeze: err.. nanti sy tanye ek ade tak yang saiz besarrrrr! hikhik

hafizmd said...

Hiks..anak kucing sapa nie..buat malu jaa..hahahaa

~mrs azmi~ said...

@hafizmd: hehehe malu je kan? pakaikan tudung tapi tak pakaikan baju! hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"