Monday, October 31, 2011

Dasar betina.. suka sangat tergedik tunjuk punggung tu!

kalau dah nama betina, buatla macamana pun.. mesti obses pasal kecantikan jugak kan?

tak kirala apa spesisnya pun

serupalah juga macam budak gedik kat rumah ni

tergedik - gedik kalau nampak orang menyikat rambut depan cermin

dia pun nak mintak suruh sikat juga!

walaupun baru 5 minit lalu kita dah sikatkan dia, tetap nak juga! haih......

v


v


v


v


v


pantang nampak sikat terletak, dok gedik sua punggung kat orang.... isk!

bila kita berhenti sikat, pandai pulak menegur... alahai..

11 comments:

bujal X said...

kena hantar salun ni! keh keh~

Suara Kalbu said...

Rindunya ibu nak peluk Coki :-(

Yunus Badawi said...

pandai melawa dia ni ....

julietchun said...

syok je tgk dia kena sikat :D

~mrs azmi~ said...

@bujalX: hantar salun? alamat bocorla poket!

@Suara Kalbu: Coki pun rindu Ibu

@YB: tula pasal! kalau suruh menung depan cermin pun bagi dia jela

@julietchun: mama yang letih asyik nak menyikat dia je!huhu

@xiiinam said...

Emou ckLah sedang sakit tenat....

hakak CNN said...

alahai so sweeet sangattt...!!!
suker tengok kucing yang manja-manja yang dengar arahan dan pandai ikut perintah...memang tabik spring sgt ngan owner nyer...

~mrs azmi~ said...

@xiinam: dah bawa emou g klinik? moga emou cepat baik ye..

@hakak CNN: yang ni saya tak ajar pun kak... memang dia dok obses dengan sikat dari kecik.. mula2 dulu pelik jugak setiap kali saya sikat rambut dia sibuk je.. rupanya mintak sikatkan dia jugak!

sya said...

hihi...
comelnya...
pandai la dia... :D

MamaBetty said...

bagusla anak2 ko weh...anak2 aku..hhmmm...nak sikat sampai bersilat2...azab..azab...

~mrs azmi~ said...

@sya: tq sya ^_^

@Mama Betty: tula.. tak yah ajar pun dia memang suka ngan sikat! hihih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"