Tuesday, November 1, 2011

1.11.11

cantik tarikh harini kan?

lagi 10 hari tarikh yang jadi rebutan pasangan yang nak menikah 11.11.11

alah... apa ada dengan tarikh.. kalau tak diisi dengan baik, hari akan terus berlalu tanpa kita sedari lebih lebih lagi kalau cuma diisi dengan tidurrrr... hihi


gambar takde kena mengena dengan tajuk.. kehkehkeh

6 comments:

bujal X said...

saya da cuba tidur style kucing tapi tak berjaya~keh keh~

julietchun said...

tak perasan pulak saya dgn angka 1 yg banyak tu. seksinya tido gaya gitu :D

@xiiinam said...

Sakit gigi pada tarikh ini...

Suara Kalbu said...

Adoiiiiiii...muncitnya dia

Juz Call Me Sharz said...

comeynye dier!! :)

~mrs azmi~ said...

@bujalX: sila cuba lagi hingga berjaya kemudian pos gambar dalam blog anda ya.. hihi

@julietchun: apa ada pada tarikh..^_^

@xiinam: cklah jangan takut g dentist!! karang lambat baik gigi tuu

@Suara Kalbu: rasa nak geget perut dia kanns

@Juz Call Me Sharz: tq!^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"