Tuesday, October 18, 2011

Lebai Malang kah??

series of unfortunate event since morning...

~bangun lambat ~ sakit perut dalam jam ~ hampir dilenyek treler ~ tertinggal kunci dalam rumah!! + terpaksa tumpang toilet jiran ~ sesat tak jumpa jalan nak g jumpa klien + sampai ofis baru teringat kunci ofis sekali dengan kunci rumah!! ~ tumpang duduk kat kedai mem, letrik pulak tade! uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 comments:

Daddy Ziyyad said...

Cobaaaaaaaaaaaaaaaaan semua tu...hehehe..

~mrs azmi~ said...

tula pasal.. sabooorrr je laaaa

MamaBetty said...

beb,,horrornya kisah ko nih...aduyaiii...

~mrs azmi~ said...

@MamaBetty: tula pasal... aku pun melik kenapa tetiba berturut2 mende tak best jadik.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"