Wednesday, October 12, 2011

abang yang sayangkan adiknya










kalau tengah baik tu elok je pelok - peloklah, bersihkan adik tu... kalau masa tak kena asik nak bercekau je.. isk

5 comments:

Suara Kalbu said...

Alolololololo......... shomelnya dia. Mindunya kat Coki...

DrSinga said...

hai Aly n Coki!!

cupcakekasih said...

comelnya......

MamaBetty said...

aiii...tdo si adik sampai terkangkang2...aku mmg pantang..pantang jumpa!! jeram nak picit2...

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: gebu kanss dak coki tu!! hari2 tengok pun masih geram!! hihi

@Dr Singa: Hi Dr! ^_^

@cupcakekasih: tq ^_^

@MamaBetty: dua dua memang stail tido gitu... walaupun tido kejap je manala mama ni tak geram tengok! hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"