Monday, October 10, 2011

Cik Putih 7 Tahun... Jauh dah kau jalan eh

wah! hatrik buat entry birthday nih...

husband pastu mak pastu kereta... hihi

kereta pun birthday eh? tapi rasanya lebih pada tarikh beli.. kan?!

oktober 2004 - oktober 2011

pejam celik pejam celik rupanya 7 tahun rupanya usia harta aku ni, walaupun tak seberapa tapi aku tetap sayang dia! dengan adanya dialah aku dapat pergi banyak tempat, dengan pertolongan diala aku boleh cari rezeki. Paling aku berterima kasih sebab dia tak banyak ragam.. senang sangat nak jaga, cukup time bawak g servis walaupun kadang2 aci ngelat terlebih masa jugak! hihi

jauh sungguh perjalanan kami bersama, sampai ahad lepas mileage cik putih dah mencapai 232,323 km! banyak kan?

kau sangat hebat cik putih! terima kasih atas segala pengorbananmu untuk keluarga kami!
kamu terus baik - baik saja ya...
aku akan sebaik mungkin menjaga kamu

7 comments:

HEMY said...

ko ptut belikan cik puteh ni seswatu...hehehe..aksesori baru pleaseee

~mrs azmi~ said...

@HEMY: accessori????? lain bulanlala sebab duit dah pakai buat renew roadtax! ahahaha

maza said...

7 tahun, satu usia yg panjang buat kenderaan bernama kereta.. dan ini bermakna hutang pun dah tak ada..

heheheh

tahniah che putih! dan teruskanlah berbakti hingga tidak diperlukan lagi.. ahaks

~mrs azmi~ said...

@maza: kereta yang paling best bawak adalah kereta yang dah habis bayar! hihi

zeta said...

wahh seronok nya pakai kereta dah habih byr dan ok..kami ni keta dah habih byr..tp kerenahnya..nauzubillah..berzikir je slalu smbl drive..hihihi..yelah..keta kami bkn 7thn..tp.....14 tahun :p

DrSinga said...

yeayyy sebab hutang finis oledi

Mr PenyuBiru said...

7 tahun? kalau buat loan 7 tahun,tentu dah abis bayar kan.. senang..dah takyah pikir pasal installment..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"