Wednesday, April 6, 2011

ops, terlepas!!

malam semalam,

aly agak tak sihat. sayaa tidur dalam bilik dia pun ikut sekali, dari petang membawa ke maghrib.
orang dah keluar dia sambung lagi tidur.

bila si abang ni tak kelihatan coki kebosananla.. sibuk dia mencari2 bising depan pintu nak masuk bilik. selalunya aly mesti akan respon dan duduk depan pintu mintak keluar, tapi semalam dia buat dunno jek. sambung tido

sebab coki buat bising sampai orang takle tido keluarkan jugak aly.

macam biasa... adil dan saksama, dua - dua tido luar

yang luar biasanya,

esok pagi sebelum g keje mesti nak kemas apa yang patut. masa tula ternampak benda pelik dekat dengan sofa.

aiyoh! sape muntah niiiiiii????? aly!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sahih la budak dobot tu tak sihat....

dan

tgh kemas depan tv terbau pulak sesuatu yang familiar....

"sape yang berak atas karpet ni???????????????????????" pandang kat 2 ekor budak bulus tu

serta merta coki datang, garu2 area dia melepas tu seolah2 nak kambus. haahahhaha

nak marah terus tak jadi bila tgk dia buat camtu

salah sendiri jugak sebab tak biar dia masuk toilet dulu sebelum tutup pintu.. haish

6 comments:

dangarumbia said...

Alaahai... jenuhlah membersih segala benda tu.

maza said...

bawalah dia gi klinik.. kesian dia.. mungkin kena demam tu... huhuhu

Daddy Ziyyad said...

hahaha..tang tu yg saya tak sanggup nak bela kucing ni..

Suara Kalbu said...

Cokiiiiiiiiiii...jangan nakal-nakal.

Ibu babap kang

~mrs azmi~ said...

@dangarumbia: bersihkan semua sisa2.. karpet kene antar dobi lor.. huhu

@maza: lepas dah muntak tu tgk dah active balik cam biasa.. dah legala kot

@Daddy Ziyyad: hehe.. asam garam bela binatang.. nak dimarah2 sangat pun bukan dia paham

@Suara Kalbu: abesla coki nanti kene marah dengan ibu

en_me said...

leceh kan nak bersihkann.. uhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"