Sunday, April 10, 2011

[FOR SALE] - Home Made Mini Popia

homemade Mini Popia Serunding ikan bilis utk dijual.

Confirm halal ^_^

Stok adalah fresh made mengikut tempahan.

SEPANJANG TAHUN!


Harga adalah seperti berikut:-

Mini Popia serunding ikan bilis

250gm -RM7.00

500gm -RM14.00

1kg -RM26.00

**juga terdapat dalam bentuk paket kecil utk doorgift

Penghantaran - menggunakan Pos Parcel (RM6.00) kecuali diminta menggunakan pos laju mengikut berat barangan dan destinasi.

Self Pick up - kawasan Rawang & Kota Damansara


emelkan order anda - anda - anda ke :

qurinallisya@gmail.com

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

wah..jadik peniaga popia pula yer..syabas!

maza said...

ooo.. patut ler lama tak nampak merayau di alam maya.. rupanya dah bisnes dgn perniagaan baru...

tahniah, jadi saudagar sudah.. hehehhe

~mrs azmi~ said...

@MrPenyubiru & maza: tq.. baru nak belajar2 je ni

Ati Masrif said...

salam kenal,

bukan mudah buat popia ni..

org yg sabar saje yg boleh :)

~mrs azmi~ said...

@Ati Masrif: terima kasih sudi singgah.. mudah nak membuat cume kene rajin duduk sebab nak siapkan

dangarumbia said...

Rajinnya! Buat mini popia ni perlukan kesabaran dan ketekunan. Kak Tie buat sekejap dah lenguh, hehe..

~mrs azmi~ said...

@dangarumbia: hehe. buat2 rajin kak.. sambil tambah pendapatan ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"