Friday, April 22, 2011

jatuh Cinta sekali lagi



cerita di dah lama sangat.. masa first year kat upm dulu dalam tahun 2002

banyak sangat kenangan dengan cerita ni.. bila bercerita dengan coursemate masing - masing mesti tersenyum..

tengok cerita ni berulang - ulang kali

dan inilah satu - satunya cerita indonesia yang kami gila - gilakan...

dan hari ni

selepas beberapa tahun sekali lagi saya jatuh cinta dengan cerita ni

ulang - ulang tengok tanpa rasa jemu.. ^_^

6 comments:

zino said...

tak pernah tengok hehe

maza said...

kuikuikui....memang terbaikkk.. hahaha

zaman maza dulu, cerita Dewale Duniahengae (ejaan tunggang langgang tu.. heheh).. hero Shah Rukh Khan.. ahaks..

Rosmawati Yusof said...

Cerita ni mmg popular, tp akak lebih senang cite2 kelakar mcm hantu mak limah balik kerumah.. sole, sole..

~mrs azmi~ said...

@zino: maklumla cerita budak2 muda remaja gitew! ahaks

@maza: itu time sekolah.. masing2 berpusu2 tengok cerita hindustan time weekend.. penuh bilik rehat dengan 'kipas susah mati' pelem hindustan

@Rosmawati Yusof: sekarang memang fenomena kak limah!!!!! wahahahaha

Mr PenyuBiru said...

sama macam bro zino, tak pernah tgk jugak wpun aku masih muda remaja masa filem tu kuar.

~mrs azmi~ said...

@penyu: kami dulu pun sebab sorang kosmate punya awek belajar kat seberang.. diala yang bawak pengaruh ni kat kami!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"