Friday, April 8, 2011

milik siapakah perut ini....


gebu..


boncit...


rase nak geget



bikin ku teringat - ingat, penasaran jadinya


tak lain tak bukan


-


-


-


-


-


-

~si dobot yang suka menayangkan perut waktu tido~




14 comments:

julietchun said...

dia tau ada yg suka tgk perut dia tu :P

Queen said...

ala somel..dahmacam kangaru

~mrs azmi~ said...

@julietchun: mula2 dulu suka garu perut dia secara paksa.. skang dia sendiri datang sua perut mintak garu


@Queen: geram tengok kan?

maza said...

hahha.. seksi.. bikin ghairah jerk tu weii.. hahahha

gheghet sama dia
gheghet sama dia.. .hahahah

personal blog said...

kucing memang mampu menenangkan kita, yg menggemari mereka. bagi akaq, kadang2 rela belai kucing untuk redakn stress atau luah masalah daripada ngadap manusia, hatta suami sndiri pon... mueheheh

zino said...

tidu melampau tu hehe

yonna said...

aduh akak, ngeri tgk kucing akak. hahaa dah mcm garfield je besar dia -__-

Yunus Badawi said...

nasib baik tak masuk dalam video gambar perut ni hehehe

Yunus Badawi said...

Baik2 gigit perut tu. Kalau bulu dia masuk hidung boleh jadi semput ngeeee

~mrs azmi~ said...

@maza: haha mari geget beramai2!

@personal blog: betul!! selalu mengadu kat dorang ni.. padahal bukan ade hasil punn hihi

@zino: bukan melampau ni bro.. ni terlampau! wakaka

@yonna: kalau nak bayangkan kedobotan dia... kalau masuk lam longkang biasa depan rumah tu.. ngam - ngam je saiz dengan dia! haha

@YB: kalau masuk tajuk SX mesti berduyun2 orang datang nak tgk kan?

@YB lagik: ok2 pesanan diterima

DrSinga said...

sekali pandang.. ala2 sekci..
dua kali pandang..
siksanya tidor gitu!!
:)

~mrs azmi~ said...

@DrSinga: dah jadi tebiat dia tido macam tuuu skang dah menurun kat si kecik tu pulak

Kujie said...

meh la tayang perut tuan kucing pulak...hehehe

~mrs azmi~ said...

@kujie:erk?! perut tuan kucing??
haram.. haram... hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"