Friday, January 14, 2011

pakai GPS pun sesat jugak

hahahaha...

teknologi tu tak salah..

yang salah orang yang menggunakan ni ha.

salah key in no rumah, memangle dia tunjuk tempat salah!

hahahaha

lain kali sila tengok business card tu betul2 ye.. pastikan alamat betul masa key in GPS tuuuu


..............................

setiap kali masuk kl mesti ada tersalah jalan dan kemudian menyebabkan sesat!! isk

11 comments:

Tie said...

Haha, cam mana boleh silap tu...

Kak tie teringat masa kami ke kenduri kahwin. Suami tak pasti rumah kawannya (rumah kat kampung ni jalan pun tak ada nama).

Kebetulan suami drive slow lalui sebuah rumah yang ada kenduri juga, orang tu tetiba suruh masuk dan parking. Hihi... abang parking je laa... dan kami pun berjamu selera sakan. Padahal silap rumah, kah kah ...

~mrs azmi~ said...

@tie: yang camni pun haru jugak kak!
saya pernah kena.. berpusing2 carik umah kenduri.. jumpa terus parking, masuk umah makan.. kebetulan pengantin sampai baru perasan salah umah!!

gara2 kenduri banyak hari yang sama.. umah dia selang 2 baris je manala tak konfius

Khairi said...

thehehehe... nampaknya itu bukan salah gps tu hehe.

ckLah@xiiinam said...

KL....ckLah fobia jalan-jalannya...

Mr PenyuBiru said...

betul tu. teknologi tak salah tapi kita yg salah gunakannya.

DrSinga said...

gps saya .. time langit mendung.. rasa nak campak je dalam longkang!!

~mrs azmi~ said...

@khairi: hehe.. GPS tu memang tak salah.. name pun gadget yang dioperate oleh manusia..

@ckLah: sebab tu kunun mintak tolong dengan GPS tuuuu

@MrPenyubiru: hehe..

@DrSinga: hush ganaz doktor nih

maza said...

cuba uji GPS itu dgn kata nama, "jalan rahimahtullah' agak2 apa yg keluar ek?

hahahhaa

~mrs azmi~ said...

jalan rahimahtullah???? hush ade ke? cam pelik je name

Kujie said...

kak jie area KL, insyaAllah... boleh masuk lagi

dulu dok Ampang, belajar memandu pun area KL, Cheras sana nun....dan selalu ikut suami pergi site

~mrs azmi~ said...

@Kujie: saya memang fail setiap kali masuk kl.. mesti ade terrrsesat walaupun sikit! maklumla dulu belajo kete kat sabak jeee

jalan senang! hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"