Friday, October 1, 2010

little creature was born

Selepas melalui minggu yang memeningkan, memenatkan dan mendebarkan, akhirnya kakak selamat bersalin tengah malam tadi dan alhamdulillah proses kelahiran yang dilalui sangat cepat kurang dari sejam..

jam 11 malam baru gerak ke DEMC yang jauhnya +-25km dari rumah, sampai lebih kurang 1130 terus admit dan bukaan masa tu 3 cm. dalam masa 10 minit 51/2 cm dan seterusnya sampai tahap doktor yang bertugas tak sempat sampai! sampai2 doktor tinggal jahit je..


12.30am, 011010~ Darul Ehsan Medical Centre, Seksyen 14, Shah Alam

cucu mak yang ke 20!

dan dengan kelahiran baby.... cukupla team POWER PUFF GIRL! jelir

she's so beautiful! suka sangat ciumsengihnampakgigi

bau baby sangat best!!

ummi & baby

mak usu & baby & kakak dini & kakak sufi yang baru nak belajar faham dapat adik

OMG! she is super cute! rasa nak geget!




**alhamdulillah... syukursangat - sangat bila ayah baby ni pun dah discharge pagi semalam dan sempat menguruskan semuanya sebelum baby lahir, ummi baby pun sihat, baby pun menyusu dengan baik + kakak sufi tumpang sekali! baby masih dipanggil 'baby' sebab belum bagi namaihikhik

7 comments:

Lady of Leisure said...

such a beautiful baby... comel sangat..
:)

ckLah@xiiinam said...

Salam tahniah kepada Mbok De Sal...yang dapat cucu ke 20.

Anak Yus ke ni? Kirim salam kat dia ya.

yonna said...

aaaaaaaa comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! bau baby la bau paling enak dalam dunia!

~mrs azmi~ said...

@lady: gerammmmm je tgk!

@ckLah: kak yus dah tutup kilang ckLah... tapi memang muka kakak saya yang ni ada akan2 muka kak yus

@yonna: best sangat kan? ^_^

Tie said...

Ooo... kak tie pun suka baby.. seronok main dengannya, peluk dan cium. Cuma time nak tidur tu je tak sanggup. Asyik nak nenen je... aderk!

maza said...

bakal jadi jelitawan tu.. heheh

erkk.. bukan 3cm tu apa?
ahaks.. maza budaknya innocent gitew..
heheheh

~mrs azmi~ said...

@Tie: tula pasal kak.. time die senyap semua dok gomol.. bila dah menangis pulangkan balik kat mak dia! ahahahah

@maza: innocentla sangat incik maza oii... dah 3 hero tu takde maknenye inocent2! hahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"