Friday, October 8, 2010

whats wrong with blogspot??

dah berhari - hari tak dapat menjenguk berita terhangat... sebab badan tak sihat

harini bukak2 dashboard macam ada yang tak kena.... tak boleh nak scroll down..


nangihnangihnangihnangih

blogspot pun demam jugak ke???

10 comments:

Mr PenyuBiru said...

maybe blogspot pun merajuk kut.hehe

Tie said...

Kak tie tak tahu lak hal ni,( kak tie guna blogspot untuk bloglist kengkawan...)

zino said...

ada masa dia mengong juga hehe

Lady of Leisure said...

hari ni dah ok kan blogspot.. itu hari tak leh nak scrol down kat dashboard, sisah gile nak blogwalking kan huhu

~mrs azmi~ said...

@Lady: tula pasal.. dahle bape hari tak sihat memang tak online... sekali online takle nak blogwalking! uwaaaaaaaaaaa! sib baik dah ok

maza said...

blospot kena selsema sekejap.. biasalah hat free gitew..

hat berbayar pun kekadang boleh kena malaria.. hehehe

sabaq lah naa.. ;)

Kujie said...

kadang2 mmg mcm tu
bkn blogspot saja

semua ada masa downnya

kita ni lagi lah....kejap2 down
kejap2 down...

harap2 semuanya dah baik2 - lama tak jumpa..weken ni jom g berfoye2

~mrs azmi~ said...

@kujie: tulah.. jom kite kuar dating weekend! ^_^

@maza: ahahaha... mujur kejap je mengadanya blogspot nih

hafizmd said...

mrs azmi..camne sekarang?dah kebah ke demamnye?

~mrs azmi~ said...

@hafizmd: alhamdulillah... sudah kebah dan sihat sepenuhnya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"