Wednesday, October 13, 2010

post 223 : budak kecik tu dah ada nama

gambar recycle...sengihnampakgigi

budak comel ni dah ada nama

'Safwahhana qaireen'
tapi jangan tanya saya apa maksud dia! tak sempat nak tanya!!

err.. bukan umi dengan ayah budak tu lambat bagi nama....

tapi mak su yang lambat post! ahahaha

sori safwah!!
kenapa nama budak2 sekarang panjang berjela2? pastu dok panggil ciput jek? membazir je yang lain2 tuuu
apepun kamu sangat comel!!


10 comments:

HEMY said...

sedap nama beliau..semoga kena dengan nama nya

Lady of Leisure said...

nama yg unic. :)

musi said...

Salam.
Bertambah umat Muhammad, syukur. Comel baby tu, tahniah. Anak pewaris kita, dan kita mempunyai t/jawab terhadapnya,mudah2an and sukses. amin.

~mrs azmi~ said...

@HEMY: amiinnn

@Lady: kanns?

@musi: amiiiiiiiiin.... moga safwah jadi anak yang baik dan taat pada keluarga dan masyarakat

DrSinga said...

picitkan sikit pipi yang tembam itu!!!
:)

maza said...

salam safwah!

makan & nenen banyak2 sikit.. biar cepat besar..
nanti besar boleh uncle maza snap gambar kawen safwah..hehehheh

en_me said...

punyerla panjang name budak teww ko panggil safwa jakks.. ehehe, chomeyy

~mrs azmi~ said...

@DrSinga: memang sudah ku gomol2 pipi gebu tuuu

@maza: errr.. takut masa tu pakcik maza pun tak larat dah nak terkejar2 snap gambar pengantin!! hahaha

@en_me: ahahahaha! sy tak bersalah en me... umi dier yang panggil cenggitu...

Mr PenyuBiru said...

tergeliat lidah jugaklah aku nak menyebutnya.hehe

~mrs azmi~ said...

@Mrpenyubiru: nama budak2 sekarang memang glemer2 sampai tergeliat lidah nak menyebut

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"