Wednesday, December 23, 2009

wedding anniversary ~1

hoho... sedar tak sedar saya dah setahun bergelar isteri... kalau bunting pelamin mesti dah besar baby sekarang... hahaha!!!jelir tapi ape boleh buat.... belum ada rezeki untuk kami tahun ni.. takpela biarla mak berehat dulu dari uruskan newborn cucu. angel terus berdoa dan berusaha supaya kami dapat buah hati tu dalam mase terdekat... doa

kebetulan tahun ni anniversary jatuh hari sabtu. bermakna hari cuti dan ikut plan asal saya nak masak sesuatu yang istimewa.. tapi apakan daya plan tah kemana... hari jumaat saya diserang demam selesema mungkin kerana cuaca yang tak menentu, ralat betul rase klu hari cuti jatuh sakit pula! lainla klu ari keje!! laju je amik mc klu demam!! hahahakenyit

so ari saabtu masih kurang sihat.. nak masak mmg tak laratla... suami pulak ade tugas di Batang Kali dari pagi sampai petang. so sebab 2-2 pon cam dah tak larat malam tu kami cume celebrate simple2 jek di rumah.. tadela candle2 light dinner bagai! cukup dengan hidangan simple dari 'dapur pinjam' kat bukit sentosa dan kek aiskrim... semua citarasa suami.. sesekali bergantung harap pada citarasa dia not bad jugasenyumkenyit

kek aiskrim sempena ulangtahun perkahwinan kamicelebrate... ape yang tak nampak dalam gambar tu aly tgh meronta2 untuk makan kek tu sama!! isk tak sporting betul ma dan abah nak romantik2 ketukmeje

tgk jelah aly tu tunjuk perasaan bila dah kena marah.. merajuk je keje.. isk

****************

keesokan harinya kami ke ampang nak makan nasi minyak!

2 minggu lepas tak berpeluang untuk ke batu pahat meraikan mereka... mujurlah majlis pihak lelaki diadakan di Ampang. selamat pengantin baru QAMA!ros

10 comments:

Precious said...

InsyaAllah, nanti aly akan ada adik tu. Sabar ya! Selamat anniversari.

yOnnA said...

happy anniversary,kak :) i'allah ada rezeki nnt hee

Mr PenyuBiru said...

ingatkan gambor last tu gambar korang sambut aniberseri.hehe...


p/s: saya ade dgr org kate,kalu bela kucing nnt lambat peknen.tak taulah betul ke tak.

~mrs azmi~ said...

@Precious: norma alam.. bila dah berkahwin mesti nak anak secepat mungkin.. tapi belum ada rezeki.. terima kasih atas doa

@yonna: tq dik^_^

@MrPenyuBiru: ade jugak dgr org cakap camtu... harap2nye tak betulla

Tirana said...

Happy anniversary..moga bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat.

Tie said...

Uwaaa.....

Kak tie suka kek aiskerim tu.. hu hu.. ada lagi ke ?

Happy anniversary dan semoga bahagia selamanya!!

~mrs azmi~ said...

@Tirana: tq kak^_^

@Tie:ade lagi kak.. nak ke?? saye tolong makankan! hahaha

blogresipi.com said...

happy anniversary sis!

xiiinam said...

Salam tahniah!!!!
Moga kasih sayang semakin menggebu...

~mrs azmi~ said...

@blogresepi.com: tq dear

@xiinam: tq ckLah... sebab kasih menggebula saiz i pon makin menggebu!! hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"