Saturday, December 5, 2009

2:02am :: tak reti2 nak tido

sejuk rase hati bile tengok budak - budak ni
tah nape malam ni tak rase mengantuk pulak..

menjelang tgh malam je tetibe naik syeikh pulak nak edit gambar dini dengan sufi niihikhik

tak sedar diri jam dah pukul 2 pagi

disebabkan kecetekan ilmu photoshop ni, jadinye nak hasilkan gambo sesimple tu pon berejam! wakaka!!gatai

tapi bagus jugak, sambil download tutorial yang sangat semput sempatla siap basuh kain, sidai kain..

ha kan ade pekdahnye tido lambat... dah siap sikit keje umahihikhik

dah.. dah..

mase dah time nak tido
encem

5 comments:

Tie said...

Memang asyik tengok keletah anak-anak ni..

Sweet ke Sufi tu...

~mrs azmi~ said...

@Tie: 2 - 2 mmg pantang nampak camera... merenyeh je keje..

sya said...

ehehe..
kalau darwisy lambat tido, alamatnya, mama tido dulu laaa.. :P

~mrs azmi~ said...

@sya: hehe selalu kul 12 dah sampai london dah.. nape tah tetibe mase tuh takle lelap mate

mrsshahril said...

tie: sweet sufi tu macam ummi dia...;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"