Tuesday, December 8, 2009

Selamat Pengantin Baru~



selamat pengantin baru untuk kawan baikku ketika di upm
adeh.. sedih je tak boleh nak attend wedding die sabtu lepas...
sorry qama keadaan tak mengizinkan aku nak kesana meraikanmu dan suami
tapi aku doakan semoga kalian berbahagia hingga ke akhirnyadoa

kalau tak salah kali terakhir kami bersenda gurau waktu wedding aku last year
huhu... gambar atas tulah...
dan setahun kemudian giliran die pulak naik pelamin....
belum dapat tgk lagi rupa dia dalam persalinan raja sehari

6 comments:

Ellysse said...

hi sis! i follow, jemput balas ziarah at http://appleofdeye.blogspot.com

Tie said...

Kak tie dulu tak de pun pelaminnya... setakat bersanding kejap atas katil.. simple sangat.

Selamat pengantin baru buat teman tu..

en_me said...

sonoknyerr kawenn kannns.. ehehe

sya said...

memang sedih bila tak dapat datang kenduri kahwin kawan baik kan..
saya ni, sampai sekarang rasa terkilan tak dapat datang kenduri kawin kawan baik.. tak pe lah, kita doakan dari jauh je lah.. huhu

HEMY said...

wah....mcm sama warna ngan u punya time sanding dulu je..i amik turqoise gak nnt

~mrs azmi~ said...

@Ellyse: singgah lagi ye

@Tie: lagi simple lagi bagus kak^_^ yang penting nikahnye

@en_me: heheh

@sya: sangat terkilan tak dapat attend wedding die.. tapi ape boleh buat... cume doakan dari jauh

@HEMY: memule nk amik navy blue... tapi photographer tak rekemen sebab dalam gambo tak naik.. so amikla kaler yang tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"