Friday, December 9, 2011

Nampak sama tapi tak serupa



sama tak?!

7 comments:

MamaBetty said...

weh...aku baru nak masukkan gambar nie dlm blog..share..share...kihkihkih...coki..kamu dah berjaya menambat hati bokashi..kamu dah jd idola..kihkih

Aidah said...

Cantiknyeeee kucing. Baka apa tu? Akak cukup sukee tengok yang belang2 macam ni tapi kalau yang dtg rumah tak de pun macam tu kalernya. Iiiee, geram, rasa nak baring atas pewut tu.

SitiJay said...

Memang nak sama, tp tetap bleh cam beza dia.... hmmmm...

Eh, mana satu Coki ni..???

Ah, tak kesah!! Dua2 tu comel2 belaka..!! Kalo dekat, sah akak dah 'kidnap' skejap, buat 'baka', hehehehe

~mrs azmi~ said...

@mama Betty: sila2lah share ye.. ahaha

@Aidah: kucing kampung je kak.. kucing saya yang bawah, yang atas tu kucing orang lain.. saja nak bandingkan dorang yang sejibik! hihi

@Siti Jay: sekali imbas memang nampak sama.. bila tengok betul banyak bezanya ^_^

coki yang bawah, yang atas tu nama dia bokashi.. akak kidnap pun takde hasil kak sebab dah sunat! hihi

DrSinga said...

Best geletek perut ni!!!!!!!!!!!!!

gadisBunga said...

errr...kuku dia tajam tak? :D

maza said...

tak berapa nak serupa, terutama bahagian stokinnya..

hehehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"