Wednesday, December 21, 2011

bila hari mendung ~ hujan ~

from this


















to this

3 comments:

Aidah said...

Penat menghilangkan diri ya. Haa sape suruh lari rumah jiran sebelah. Kan dah penat. Milo kat rumah ni pun sama, terbaring je depan akak ni.

DrSinga said...

macam gua je bila kenyang....

hehehheeeee

maza said...

..hahah cute!
nasib baik dia tak terkeseng2 nak berkepit di celah kelengkang aje.. ahaks.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"