Wednesday, December 7, 2011

betul2 rezeki turun dari langit nih...

petang semalam lepas balik kerja nampak sampul surat ni atas meja


ada rasa malas2 nak bukak sampul sebab surat2 yang datang ke rumah ni kebanyakannya surat bank mintak utang! huwaaaaaaa

tapi buka jugala takut ada outstanding apa - apa ka.. ejen ngelat bawak lari duit premium ai ker.... tapinya tetap mushkil sebab insuran dari bank ni saya dah terminate bulan 10 lepas. polisi insuran yang cuma bertahan 3 bulan (ambil paksa rela pun sebab include dalam loan)

bukak2 sampul..


eh?! confius... cek ape nih??




takdela banyak mane pun. tapi tetap terkejut dapat cek tiba - tiba, effortless!!

alhamdulillah... rezeki aly ngan coki gak kot, bolehla bawak budak - budak tu g cucuk

9 comments:

bujal X said...

belanja ah coki coki sebatang dua~keh keh~

Daddy Ziyyad said...

mahal ke setiap kali ke vet?

pena rozie said...

McD la....

Yunus Badawi said...

Banyak juga tu. Boleh pergi makan dgn Mr Azmi kalau ada balance lepas buat cucuk budak 2 tu.

Yunus Badawi said...

Kalau mahal pergi vet tu Daddy Ziyyad nak tukar profession jadi vet pulak kot .... hahaha


larikkssss

~mrs azmi~ said...

@bujal X: nak claim coki2 kena datang sg buaya.. hehe

@Daddy Ziyyad: bawak g vet kerajaan murah sikit. rm35 utk sekor jadi rm70 la utk budak2 ni. kalau kat private lagi mahal!

@pena Rozie: babah budak2 ni mintak KFC! nak jugak menyelit mintak belanja

@YB: hehe. gitulah nampak gaya...

@YB: jadi vet takyah pening kepala nak layan kerenah orang mintak MC tipu kan Daddy Ziyyad! hihi

Aidah said...

Wiii! akak suka sebab jadi follower mrs azmi yang ke 101. Hari ni akak nak baca blog ni sebab nak kenal mrs azmi lebih lanjut. Camane nak komen kalau tak tahu sape yang dimaksudkan tu kan.

~mrs azmi~ said...

@Aidah: tq kak sudi jadi follower blog tahapahapa ni... saya pun suka baca blog akak.. especially pasal dak milo tu! hihi

eus said...

Alhamdulillah!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"