Monday, December 19, 2011

aly hilang~ MIA~ mama dah berjurai2 airmata



gambar - gambar sehari sebelum kejadian

semalam, budak ni hilang... seakan langit runtuh dibuatnya... patah jiwa mama... rasa hilang separuh jiwa... air mata jangan cakaplah... asal duduk, usap si adik air mata pun automatik turun pilu mengenangkan anak.



***esok saya sambung cerita ya...***

3 comments:

Aidah said...

Laa, dah jumpa ke belum. Akak kalau hilang kucing, mahu menangis tak berenti macam tu jugak. Macam hilang separuh nyawa tau. Nauzubillah. Tak sabar nak tunggu citer ni. Sad ending ke happy ending?

Suara Kalbu said...

Hah ? Adoiiiii... dah jumpa ke belum ?
Pernah rasa apa yang awak rasa ni. Patah hati jangan cerita lah. Menangis je kerja saya tak henti henti

maza said...

haiyaaakkk.. itu budak sudah lari rumah ka?

aduhaiiii.. bersabarlah..
tu pasallah maza cuba tolak tak nak bela kucing lagi.. lagi2 peristiwa seperti ini.. makan dalam wooo..

uhuk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"