Wednesday, December 28, 2011

Bau asheeem poojaan hatiku!!!


budak ni memang gedik...

bau asheeeem ketiak ayah adalah antara yang menjadi poojaan hatinya... ^_^

tapi tak dapat ketiak ayah dapat baju pun jadilaaaaaahhhhhhh

6 comments:

Aidah said...

Hihihi. Si Milo ni suka mengopek kat selimut akak. T.shirt buruk akak yang akak buat kesat kaki kat dapur pun dia nak berguling2 macam coki tu. Debab jugak coki ni ya. Sedap peluk ni, tapi mesti tak mahu dipeluk org lain selain tuannya, kan.

~mrs azmi~ said...

@Aidah: dua2 tak suka kena peluk kak... biar dia yang datang menggeleseh kat kita takpa jangan kita yang menggomol dia.. memang dia taknak..

tapi tulah yang kita suka!! hehe
gomol sampai dorang ni marah.. hihi

Daddy Ziyyad said...

wakakaka..apa lah yg syiok sangat Coki gomol baju tu...sampai halau kucing lain tu, tak bleh diganggu!

sihatnya Coki!! ala ala Garfield...I like fat cat! haha

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: coki memang! hatta makan pun suka berebut dengan aly..
she is gediks..gebus.. gendut.. dan macam2 'G' lagilah.. haha

Suara Kalbu said...

Walawehhhhhhhhhhhh Cokiiiiiii... ibu miss Coki lah..

MamaBetty said...

hmmm...ketiak ngan baju bleh dimaafkan lg..apa hal kucing umah aku ni sukanya kat stokin..adeh...dia guling2 sampai naik stim ngan stokin...x bleh blah betul...hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"