Thursday, November 17, 2011

semput, serabut, sesak napas.... arrrghhhhh!! stress!

saya tak suka bila....

dari awal saya cadangkan macam - macam benda untuk elakkan kelam kabut saat akhir, tapi orang yang berkenaan buat deeeek je. setuju idak, bangkang pun idak.. bila orang reaksi camtu saya consider sebagai dia ada idea lainlah dan tak perlukan bantuan saya.....


alih - alih tinggal 2 minggu sebelum majlis


"awak proceedlah dengan idea haritu..."


hah?! what the *&^?!

hangin tau dak! lagi tambah hangin bila mintak duit nak beli barang

"pakaila duit awak dulu nanti saya ganti.."


ada rasa nak pukul... belasah .. pijak - pijak tak kalau macam ni?? bukan benda sikit2 yang nak dibuatnya.. nak refresh idea yang dah hilang patlima bulan dulu, beli barang bukan boleh redah je kedai macam ada duit sekarung! boleh pilih mana suka takyah pikir kos. Ini tak, sume tight budget, time constraint lagi...




Benci!!!

5 comments:

Suara Kalbu said...

Sabar ..sabar.. meh sini no tipon orang tu, biar saya pegi cepuk dia hihihi

Rtp Farra Arisha said...

cool, be cool a while. setiapa permasalahan pasti punya solusi yang tepat! :)

Mr PenyuBiru said...

saya pun tak suka kalau kena kes camni.mmg tak puas hati.

tapi kalau dikut hati mati. jadi,jadikan situasi ini sebagai satu cabaran. tentu diri akan merasa puas jika cabaran ini berjaya diatasikan kan.

Suara Kalbu said...

Coki punya birthday 26 Nov 2010.

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: dah lepas rupanya! hihi.. sian budak2 tu kene tinggal masa birthday. thanx ibu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"