Monday, November 14, 2011

berat hati

kawan baik saya akan melangsungkan perkahwinan hujung minggu ni

ada terasa berat hati dan rasa berat hati tu di tambah lagi dengan rasa terkilan sebab tak dapat nak hadiri majlis tu nanti T___T

walaumacamanapun,

saya tetap gembira untuk dia ^_^ akhirnya sampai jodoh dia di umur 30tahun

"Selamat Pengantin Baru untuk Lan & Haiza"

Moga rumahtangga yang terbina sentiasa diberkati Allah dan berbahagia hingga ke syurga

3 comments:

julietchun said...

ada plan lain ke? sila hantar hadiah kata
pengantin :-)

bujal X said...

pos hadiah je la~he~~

maza said...

ameennnn...

mudah2an jodohnya berkekalan hinggalah berbahagia di dalam syurga di sana, di sana, di saaaannnaaaaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"