Wednesday, September 1, 2010

ramadan ke 22 - iftar di pejabat

pejam celik pejam celik dah masuk round terakhir bulan ramadan
sekejap sangat masa berlalu..
dah berada dalam mood raya pun sekarang ni kan?

masa awal ramadan tak banyak yang perlu disiapkan

sekali dah dekat - dekat raya ni makin banyak pulak kerja yang perlu disiapkan sebelum cuti raya!sedihsedih

contoh paling mudah
sekarang tengah printing plan stesen minyak di shah alam, esok perlu dihantar utk tandatangan pemilik dan seterusnya dihantar ke MBSA untuk kelulusan

11 set lukisan perlu disiapkan dan setiap satu set mengandungi 15 helai lukisan. Plotter tu dah bergerak tanpa henti sejak pukul 9 pagi tadi dan sekarang jam dah menunjukkan 630 petang tapi masih ada 45 helai lukisan yang perlu di print!adus

maka dengan rasminya hari ini saya berbuka di ofis!
nangihnangihnangihnangihnangihnangihnangih

4 comments:

Lady of Leisure said...

sekali sekala berbuka di opis hehe

Tie said...

Satu pengalaman tu. Kak tie tak pernah pulak. Tapi pernah berbuka di tepi jalan, bas stand, hehe...

Queen said...

beb..me dah lepas hari tu....sebelum puasa....bila puasa je dah light sikit...

semoga berjaya sis..me tahu betapa peritnya nak habiskan 11 set tu..chaiyok2!

pssstt..kalau busy kejap je rasa dah petang..heee

~mrs azmi~ said...

@Lady: kot ingatkan dah senior2 ni bole ngelat.. rupenye.......

@kak tie: adeh klu buka kat bus stand tu lgi sadis kak! kurang2nya sy dapat jugak buka dengan sempurna walaupun kat ofis

@Queen:tula pasal.. bila banyak benda kene buat sekejap je dah petang!! mencik!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"