Monday, September 27, 2010

isnin~ masih mabuk

mabuk open house daaaaa
jelirjelirjelir

hari sabtu ada jemputan open house... 3 rumah! macam - macam menu ade sate, mee sup, kuih raya, ketupat palas + rendang, nasi impit + kuak kacang, kuih yang sedap - sedap, pasta, spaghetti, ice cream cake yang mabeles, uwaaaaaaa! perut penuh!!


semalam open house rumah abg ipar di Bandar Sultan Sulaiman, Port Klang. Open House + ber'family gathering' nila baru jumpa semua ipar2 utk raya tahun ni... bila orang tua dah takde masing - masing beraya dengan keluarga mertua dan dalam cerita ni husband balik kg sayala! hiks

sampai sana 11 pagi, sampai umah balik 11 malam! sangat sangat penat!

dan hari ni masih mabuk dengan mood open house
blurblurblurbusukbusukbusuk

5 comments:

Mr PenyuBiru said...

ingatkan mabuk laut jer ade,mabuk open house pun ade. yang pasti kita kena bijak menjaga permakanan di bulan raya ini.

Lady of Leisure said...

hehe jenuh la makan2 yer.. memacam menu nampaknya tu

ckLah@xiiinam said...

Kalau mabuk solat tak sah loh!


:)

maza said...

WAH! ingatkan mabuk ada baby.. heheheh

psst: minum sirap pun boleh mabuk ke? hmmm
heheheh

~mrs azmi~ said...

@MrPenyubiru: kelauuuuuuuuuuuuuuut sudah dietku... tahan2 pun 'ter'makan jugak! hahahah

@Lady of Leisure: banyak sangat pilihan juadah pastu tamak sume nak rasa! muahahah

@ckLah: hehe... nek mabuk orak kelingan arek solat wes! nauzubillah

@maza: isk! baby belum nak masuk lam perut... jadi belum leh mabuk baby.. minum sirap tak mabuk tapi kembung!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"