Saturday, September 25, 2010

hari dia menambah umur..

harini..

hari lahir suami...

tiada sambutan besar2an pun, hanya kami berdua dengan brownies hasil tangan sendiri..senyum

"abang, selamat hari lahir... moga kebahagiaan terus milik kita, saya doakan abang akan dapat capai apa yang abang cita - citakan selama niloveloveciumciumpelukpelukpeluk love u..."

6 comments:

Lee said...

happy bithrday to him..
semoga terus gembira dan ceria bersama selamanya.. :)

en_me said...

hepi besday wat sowmi akak tewww..

~mrs azmi~ said...

@Lee & en_me : thanx all ^_^

maza said...

LAH! dah kawen rupanya..

selamat hari lahir abng.. hehehehhe

~mrs azmi~ said...

@maza:klu tak kawen lagi takle muncul 'mrs' tu encik maza oii! ^_^

maza said...

laaa ya ke.. hehehehe

saja menguji tu.. wakakakka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"