Friday, August 27, 2010

Sg Buaya - taiping - sabak bernam

.............................

sedang bersiap untuk perjalanan sempena cuti hujung minggu ini

Sg buaya - Simpang, Taiping - Sabak Bernam

moga perjalanan kami lancar. selamat sampai..... amiiinnn

.................................

6 comments:

ckLah@xiiinam said...

Aik...Bagan Lalang lalu je....

:)

HEMY said...

singgah la umah aku sabak bernam tu...ehehehe

zino said...

semuga selamat sampai ke distinasi..

Lady of Leisure said...

safe journey

maza said...

err..lepas tu jangan lupa singgah rumah sewa yg lama itu sambil2 bawakan utk maza buah tangan..kurang2nya kuih, keropok dan kerepek dari sg.buaya.. hehehhhe

errr.. kunang2 dari kg. kuantan tu, tak payah ler bawakan utk maza...hehehhehe

~mrs azmi~ said...

@ckLah: ehehe memang singgah kejap je... singgah hantar mak, buka puasa lepas tu dah gerak balik ^_^

@HEMY: tak dapek nak menyinggah sebab tumpang orang! 'ter'singgah sg besar boleh pitam tgk orang ramai sangat!

@Lady: tq... alhamdulillah dah selamat sampai

@Maza: nak buah tgn banyak2 tu kene tggu raya lor.. puasa2 ni bawak balik mesin buat kuih jer.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"