Monday, August 23, 2010

moga kak yus selamat~

hmmm....

di sudut lain di utara semenanjung

kakak sy sedang berjuang dengan penyakit yang dihidapi... sekarang sedang berada dalam bilik pembedahan menyerahkan segalanya pada kepakaran pasukan doktor... moga semuanya selamat.
doadoadoadoadoadoadoadoa


masih belum punya kesempatan untuk menziarah sepanjang dia dimasukkan ke hospital. InsyaAllah kami akan melawat hujung minggu ini.

moga kak yus selamat menjalani pembedahan dan cepat sembuh~

7 comments:

ckLah@xiiinam said...

Melase...

Dah lama tak jumpa Yus...
Semoga sembuh.
Salam ckLah buat beliau....juga buat mak dan kak Ani.

Lady of Leisure said...

i doakan yr sister diberikan kesihatan yang baik, dan semoga semuanya ok... kita doakan yg terbaik ok..

HEMY said...

moga dimudahkan urusan untuk melawt kerna ia mesti memberi sinar rasa seronok bila dilawat kan?

maza said...

Ya Allah, di dlm bulan Ramadhan yg Kau muliakan, yg Kau limpahkan barakah, rahmat dan keampunan, apalah kiranya Kau kurinakan sebaik-baik rahmat dan kesejahteraan ke atas kami, terutamanya akak si ms. azmi ini...

ameennn

~mrs azmi~ said...

@ckLah: insyaAllah... kak yus sekarang dah makin kurus... sejak masuk hosp ni lagila takle makan solid food bertambah kurusla dia

@Lady, HEMY, maza: terima kasih atas doa kalian...

eus said...

eh, same name lah! smgo 'k'yus' kmbali sihat spt biase.. aminn...

~mrs azmi~ said...

@eus: thanx kak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"