Thursday, March 4, 2010

Husband of the year awards goes to!!

Imagine that.....
husband of the year awards!!

honorable mention for

The United Kingdomhah




...followed closely by
The United States of America




and then ...
Polandgatai




but 3rd Place must go to...
... Greece



it was very very close but the runner up prize was a warded to...
Serbia




but the winner of the husband of the year
...is

Ireland!!!
Ya gotta love the Irish.

The Irish are true romantics, look!! he's even
holding her hand.


Woman has Man in it;
Mrs.. has Mr . in it;
Female has Male in it;
She has He in it;
Madam has Adam in it;

Ever notice how all of women's problems start with MEN ?
MEN strual cramps
MEN tal breakdown
MEN opause

AND ..

When we have REAL trouble, it's a
HIS terectomy !!!!


ihikhikihikhikihikhikihikhikihikhikihikhikihikhik

5 comments:

xiiinam said...

Tengok gambar-gambar tu.....


Errrr....boleh tak ckLah nak tulis..

'Jantan tak guna'...Sungguh ciss!


:)

Qaseh said...

luahkanlah madah2 cinta anda dgn menulis puisi indah buat suami tercinta.

Yunus Badawi said...

Mr Azmi tak mcm tu kan?

~mrs azmi~ said...

@xiinam: boleh2! mmg tak guna pun! hihi

@qaseh: of kos!

@YB: ehehehe.. klu die cam tu saje carik pasalle namenye!! xoxo

Anonymous said...

He3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"