Friday, September 25, 2009

update dari tepeng!

hehe... skang masih dalam mood raye kan?!
banyak pengalaman yang best ^_^
yang tu citer kendianla. broadband celcom teruk sangat kondisinya! lagi lembab dari siput! huh?!
ni apdet dari tepeng! datang beraya kat umah kakak kat cni. ikut mak ngan kakak. coz my hubby dah balik rawang dulu atas tuntutan kerja. sib baik die kasi green lite tinggal kat kg sampai ari ahad ^_^

okla! till then! daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

broadband teruk sbb line celcom jugak teruk...!! adoooii...tak sabar nak tgk update raya anda...so, sila2 la beraya dulu...jgn lupa update blog ye!:)

* salam tumpang lalu:)

Tie said...

Ooo...raya lagi, ya...he he...

Selamat hari raya.... jangan makan kuih banyak sangat. Nanti susah nak blogging... jejari jadi gemuk pulak, ekekek....

en_me said...

green light tewww.. raya sakannns

~mrs azmi~ said...

@Cheryna Pires: citer raye banyak sangat! tatau nak tulis mane dulu! wakaka

@kak tie: terlebih makan kuih rayela ni.. jari pon dah malas nak bergerak! hiks

@en_me: hahahha! sesekali lone ranger syok gak! dapat manja ngan mak lagi^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"