Monday, September 7, 2009

Ole-ole di bulan ramadhan~

erm.. kebizian sepanjang hujung minggu. pose cam biase... telah berlubang beberapa hari.. akekeke^_^

jumaat lepas.. dalam kul 3 lebih ,aku ngah drive balik opis setelah menghabiskan mase melahar waktu tghari di ikea tetibe ade org call. no cam pelik... pastu cakap pos laju... erk?! apekah ini? otak lambat pickup le nih.. pas pk2 oooo org pos laju.. wakaka ok2 nanti suruh org bukak pintu <--door bell kat gril opis sudah rosak. so klu org datang mmg susah sket! tak bape nak dgr....

dalam hati terpk2 pos laju ape ek?!

sampai opis tgk bungkusan..

wah!!

i berjayela!!

ngee~ dapat ole2 dari hong kong you!!

kiriman dari selatan semenanjung. teman maya yang baru pulang dari pulau kosmopolitan itew.. yang besnye takde kuiz pape.. tade peraduan seumpamanya.. cume kasik alamat.. beliau yang bermurah hati menguar2kan untuk memberi ole2...sini ye

i pon ngan muka tak malu nakla jugak.. hikhik.. tapi tak sangke ade gak bahagian saya. ^_^




isinya seperti yang dinyatakan dalam entry itewlah!

cantik sangat!

plus fridge magnet!! i sangat suke!
memenuhkan muke fridge ngan magnet walaupun sebenanye sume org kasik.. heheh
i belom cukup modal mau ke tempat2 itew..

cantik kannns!!
mekasih banyak to cik comel iza~de~bintang atas pemberian ini ye!
lenkali g tempat lain bolela kirim ole2 lagi ye! hikhik

2 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kiut...jeles plak rasenye...
mesti best kan dpt present nieh time balik keje...
kalau ada penat ke...lenguh ke...mesti ilang kan?

~mrs azmi~ said...

@cheryna pires: tula.. sangat excited okeh dapat souvenir. hilang ketensenan keje sume^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"