Wednesday, September 9, 2009

si bertuah mengorbankan sebijik vase~

silelah lihat gelagat aly tido setelah penat menggeget bear kat sebelah die tu! skang bukan nak citer pasal bear tu...


tapi........


-


-


-


-


-



sedang me bertungkus lumus mengetuk keybod siapkan keje, aly sangat active bergerak... lari sane lari sini, sedang khusyuk saye wat keje


tetibe




praaang!!!



sudahnye si bertuah itu sudah memecahkan sebijik vase!!


tgk! vase dah tergolek atas lantai dari atas meja


tak sempat nak wat raye taw!
[me sangat marah!! sebagai hukumannye~ me telah menjentik telinganya

+

letak die kat luar tak kasi masuk umah. tido kat luar.]

tu citer malam tadi.....


cerita harini......


-


-


-


-


-


-


090909


cantek no tu, tapi tade signifikan pape dalam hidup saye

[saje2 tulih entry kasi ade kenangan dalam tarikh ni ^_^]


klu tarikh ni bukan dalam bulan ramadhan, pasti ramai pasangan akan pilih tarikh ni untuk menamatkan zaman bujang kan?!


hari ni pergi 'melawat kawasan'


lepas anta plan kat PKNS terus ke jusco one utama


tujuan??


[sila jangan salah sangka ye...]


i bukan nak soping baju raye...


i ade tujuan murni taw!!


-


-


-


-

alhamdulillah barang yang saye carik dapat



ape isik?


-


-


-


-


-



tada!!


sila jangan salah sangka lagi skali oke?!
purse itew bukan untuk saya

diulangi... BUKAN!

purse itu untuk org yang paling penting dalam hidup saye

untuk mak!!
-
-
harini ade majlis buka puasa dengan opismate hubby ~ termasuk GM die skali turun kat BBQ n Steamboat Buffet Kuang
disebabkan saye ade appoinment ngan MBPJ kul 4, habis urusan dari sana saye terus ke tempat tu. bajet sampai lambatla.
sekali kul 530 saye dah tercongok kat restoran tu! wakaka
hubby sampai dengan opismate die kul 7 adeh ape mau buat lame2 neh?

dok dalam kete. matikan enjin. sambil dgr radio
bukak plan ~ betulkan komen2 dari MBPJ tadik hikhik.

siap!
lepas tu bukak laptop lak. taip surat sampai siap.
habis wat keje tu
hubby pon sampai.
wah!! pandainye saye bajet time! tak buang mase u! wakakaka


[tapi gamba restoran n gamba ape yang saye makan tade. sebab beteri tepon suda kong.. ^_~]

7 comments:

kuina said...

kesian...


errkkk

:
:
:
vase tu...

~mrs azmi~ said...

@kuina: tula... tak sempat vase tu nak beraya huhu

chekgu BaniHassim said...

lor...
beli kat jusco ke pkns??
erm...

pasu tu mmg si bertuah tu mintak tukar...
haha

mrsshahril said...

errrr...purse tu utk mak je ke? ade beli extra x?

~mrs azmi~ said...

@Chekgu BaniHassim: pkns belum ade jual bonia ar! diorg jual rumah je kat sane hikhik

@mrsshahril: jangan jeles kat mak oke?! kak tu yang de utang beg bonia ngan i taw! hehe

Rozita said...

comel nya kucing

seronok mak dpt purse bonia youuu

~mrs azmi~ said...

@rozita: kucing tula yang jadi intan payung kat umah.. manja ya amat.ada rezeki lebih sket. mmg dah lame nak bagi mak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"