Wednesday, September 16, 2009

selamat hari raya

mood raye sudah ni....
tapi masih ade kerja2 yang tertunggak, aduh!!
tahun ni persiapan raya sangat simple, ala kadar je
baju raye tak beli lagi...
kuih raye sekadarnye sahaje. maklumla kat umah cume berdua takut klu banyak2 tak abis.. kami berdua pulak bukan peminat cookies
tahun ni beraya pertama kali berdua
pertama kali beraya rumah mertua
belum boleh nak bayangkan rasenye.. huhu

masih berfikir2
macamane aly ek??
nak balik raye seminggu... takkan nak tinggal
aly ni jenis makan tak hingat!
klu letak banyak.. banyakla die makan
tak reti simpan2
risau klu tinggal... bagi makan banyak2
jadi pape sebab terlebih makan..erk?!
klu nak bawak balik...
kene carik cage dulu utk die..
adeh?! tade bajetla pulak
camne ek?

lepas berbuka hari jumaat terus balik slim river
petang raye baru balik kg saye
hmmm...

anyway...
pada semua rakan blogger sekalian adanya... yang tak berapa nak ramai tula... pada yang sudi menyinggah di rumah yang tak sepertinya ini... klu ade yang terasa hati ke... saya mohon maaf zahir dan batin

selamat hari raya

moga perjalanan anda balik kg nanti lancar. klu terperangkap dalam jam bawak2 bersabar ye!

5 comments:

Kujie said...

Andai jari tak dapat bersentuh,
tangan tak dapat bersalam,
hendaknya batin kita tetap bertaut,
Minal aidin wal faizin,
Mohon maaf lahir dan batin

Selamat Menyambut Aidilfitri 1430H – Semoga Allah memberkati setiap perjalanan hidup kita. Maafkan segala kekhilafan saya yang ada, yang zahir atau yang batin, yang sengaja atau yang tidak, baik yang tersurat apatah lagi yang tersirat…

maza said...

apa kata, bawa ajelah balik sekali si aly tu ha...

huhuhu.. antara salah satu faktor yg menyebabkan maza sukar bela pets ialah hat yg satu ni.. bila nak berjalan2 berlama2an asyik teringat kat dia aje. takut kebulurlah, siapa nak cibuk kan dia lah, nak bagi dia ubat lah..aderkkk

sabar ajelah kanzzz..

jadinya.. selamat hari raya gitew.. hehehhe

KNizam said...

semua dah mood raya kan. hehe :)

- - - - -

selamat hari raya aidilfitri 1430h
maaf zahir batin. hehe :)

Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
Suasana hari raya walau di mana pun jua
Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

~mrs azmi~ said...

@kujie: selamat hari raya juga!

@maza: tula pasal. slalu balik kg pesan je kat jiran tgk2kan aly... tapi balik raye sahihla jiran pon balik same huhu

@knizam: moood raye sangat2 dah ni

apid said...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin.... skang kat kedai pet dah ada hotel...kalau rasa nak outstation lelama..leh tinggal kan kat hotel jer..price dlm 12-18 hinggit semlm....makan free, berak dia cuci....tapi kalau nak tinggalkan aly kat umah lelama, make sure makanan letak xtra dlm bekas lain, jugak air kene lebih.... lepas tu balik siapla tgk aly 'kemas' rumah camner...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"