Friday, November 30, 2012

HAPPY 29TH BIRTHDAY

Selamat Hari Lahir untuk diri sendiri

yang ke doplohsembilan

ehehe.. poyos!

takde sambutan....

hadiah pun takdek

.....................T______T......................

7 comments:

Aidah said...

Happy birthday, dik. Semoga diberi Allah umur yang panjang dan berkat dan kesihatan yang baik. Amin.

Daddy Ziyyad said...

Happy Birthday !!!

Moga diberi keberkatan usia...

Amennnnn ;)

Rozita said...

slmt hari lahir
semoga hidup lebih bermakna..
nak hadiah? bli ler utk diri sendiri.hik3x

sy pun tk pernah dpt adiah..kek tu ada la

Yunus Badawi said...

Happy birthday.

Oh awak dilahirkan sehari selepas kami bernikah .... ngeeee

Yunus Badawi said...

Mr Azmi takkan tak bagi hadiah?

Mungkin dia nak buat surprise malam ni kot...

maza said...

oh gitwe.. tahniah kerana dipanjangkan usia.. alahmdulilah.. hehehe

maza said...

oh gitwe.. tahniah kerana dipanjangkan usia.. alahmdulilah.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"