Monday, December 10, 2012

budak gendut tido peluk peluk

Hai sejuk hati tgk budak2 ni tido.... tanpa ada sebarang kerisauan... karang bangun cium2 pipi mama minta makan...... bila masing2 dah makin menggebu mama n abah pula yang masalah sebab katil sempit!

Haish..... tu sekor lagi masih dalam tahanan sebab kencing merata... kalau tak lagila berebut space.....

Tapi sayang punya pasal mama n abah sempit2 pun takpe....

Bila pikir nanti kena duduk jauh ngan budak2 ni alahai..... beratnya hati.... jangan nanti dorang dah tak kenal mama udah.... budak2 ni penakut ya amat.. tak madan badan gendut tapi kalau ada bunyi bising sikit depan umah mulala... jalan rendah je... pastu menyorok sampai mama susah hati sebab tak jumpa carik....



Oh..... merepek di waktu pagi lepas seminggu lebih tak post pape .....

3 comments:

mamawana said...

chomellll.....

Daddy Ziyyad said...

hahahahaahaahah..berapa lama kena tahanan sebab kencing merata tu?

~mrs azmi~ said...

@mamawana: tq mamawana

@daddyziyyad: yang lagi sekor kene detention waktu malam.... pagi kul 630 baru kuarkan... time kami g keje pun terpaksa kurung kalu tak abislahhhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"