Friday, November 16, 2012

ROOM Hunting~

Bos dah announce akan team kami akan pindah ke cyberjaya bulan depan... huhu bulan depan tu tinggal bape hari je lagi kannnn?!

Kusut! 

dah lama sungguh tinggalkan benda2 cari rumah sewa dan yang sewaktu dengannya nih.. tu pun dulu memang dah ada geng nak duduk sekali... kali ni.... sorang2 je nih..

tak tahu nak mula cari dari mana.... tapi macamana pun kene gak cari .. nampak atas map memang mampu nak ulang alik.. tapi yang menempuh hari2 ni tak sanggup! 

Sg Buaya,Rawang ----> Cyberjaya

 tak mampu rasanya nak ulang alik hari2... mau lobang poket gigil2 nak bayo minyak & tol hari2...

so option yang saya ada cuma sewa bilik dekat dengan ofis & balik during weekend.. at least kalau terpaksa balik lambat takla gigil nak drive jauh sangat. 

TAPI....

dalam masa yang sama berat hati nak tinggal asing2 dengan anak2 bulus tuh... yang paling penting surela berat hati nak duduk jauh dengan hasben! T____T

ada sapa ada tau bilik untuk disewa, yang dekat dengan cyberjaya?

tak mampu nak menyewa kat cyberjaya.. mahal beno!!

5 comments:

Daddy Ziyyad said...

sewa studio apartment kat Cyberjaya rating RM1200 ke atas! hahaha..

Memang jauh juga nak ulang alik Rawang- Cyberjaya tu..Cuba check area Dengkil, kat situ mesti murah..

SYANI said...

Penghijrahan memerlukan pengorbanan.. Kalau aku pun tak sanggup nak berulang jauh camtu..hehehe

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: huhu.. kalau dengan harga tu kat tempat lain boleh dapat sebijik rumah yang beso!

@SYANI: redha.... T___T

HEMY said...

pergh jauh gila sungai buaya ulang alik cyberjaya wehhh...cari bilik or umah sewa la jawabnya

~mrs azmi~ said...

@HEMY: memang confirm kene sewa... lunyai kalau nak berulang.. T____T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"