Monday, November 12, 2012

LIVE,LEARN,WORK & PLAY ~ Family Day 2012

bila dah hujung2 tahun ni mulala nak semput sebab nak attend sume company event.... dan bila company event ni maknanya compulsory to attend. Tak attend tanpa bukti kukuh bermakna nak jeopardise KPI diri sendiri... 3 big event is down , 1 more to go! Charity dinner dah sudah, Staff Luncheon pun dah sudah.... Family Day baru je sudah... Annual dinner je tinggal on Disember. 

1st time Family Day company ni... just a simple occasion. tempat pun cuma sepelaung je dari ofis, kat Oval Lawn sebelah Setia City Mall. tahun ni business unit kami dapat theme colour - Black. sama dengan Property north (penang)

Semangat ni pagi2 dah sampai.. tapi ramai lagi yang lagi awal dari saya.. hahahah... mujur parking senang nak cari.. Yang tak bestnya adalah keadaan yang super becak! mana idaknya tiap2 petang hujan turun mencurah2... hari sebelum event tu lagila seharian hujan.. walaupun haritu memang panas cantik tapi sebab kaki basah.. potong mood sungguh!

tarikan yang paling utama.....




v




v




v




v





v





Belon besar ni yang dari jauh dah menarik perhatian orang.. udahle seketul je... memang panjang berlengkor2 orang baris nak naik.. ada yang Q almost 3 hours, sekali sampai dekat turn dia gas dah abis! haru sungguh...

Gambar tu saya amik waktu Tan Sri naik rasmikan majlis. 

sebab aktiviti tak banyak..... ramai yang amik kesempatan g shopping kat City Mall sebelah tu...  bila dah dekat time makan kul 11 baru turun balik beramai2... nak balik awal tak boleh sebab attendance amik kul 12... huhu

4 comments:

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

mesti bengang giler kan...bile dah Q berjam2, tau2 turn kita..mende tu abis...hehehe..sabo jer laa... :p

MamaBetty said...

lorrr..penat je beratur..kehehhe

nurul said...

suka pakai dress??jom singgah cni
www.dresslover84.blogspot.com

~mrs azmi~ said...

@=*_*=Phat Cat with Phat Lady: orang yang jaga tu bengong.. kot dah tau gas abes closela siap2.. ni tak.. suruh orang Q sampai gas abis

@Mama Betty: tau xpa... udahle panas!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"