Monday, June 29, 2009

penangan transformers~

hingga ke saat dan waktu ini.. aku belum berkesempatan untuk tgk transformers... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

sudah termimpi2.. makan tak kenyang tido tak lena.. mandi basah kuyup! heheh

dahla mued ngan reza opismate aku tuh sibuk cerita pasal citer transformers!
mentang2 diorg dah tgk!aku rase nak cepuk2 je budak 2 org nih ~_~

bile ek leh tgk transformers?? adeh.. ketinggalan sudah ni.. takle jadi ni..


6 comments:

zino said...

best ke transformer tu? hazwan pun dah menyebut tu hehe

en_me said...

xpe, me pun tak tengok lagikkkks.. ekeke

Rozita said...

huh~ sana sini citer transformer. aku jugak yang lum pi tonton

~mrs azmi~ said...

@zino: transformers sangat best! pakse hubby temankan tgk ari jumaat ni sebab dia cuti. heheh

~mrs azmi~ said...

@en me: ade geng lagik belum tgk ^_^

~mrs azmi~ said...

@rozita: ye.. sane sini transformers! buat sume bende rase tak kene selagi belum pegi tonton!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"